------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Invasion: Alien Shooter War ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Invasion: Alien Shooter War IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ افزایش هک سکه ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Space Invasion: Alien Shooter War 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
خیلی نازه
شگفت انگیز
به نظر می رسد بازی مناسبی باشد، اما جلوه های صوتی کمی ساده هستند. همچنین مقدار سکههایی که پس از اتمام سطح دریافت میکنید رقتانگیز است، قیمتهای کشتیها در مقایسه با آنچه در هر سطح دریافت میکنید مضحک است. بازی باید خیلی بهتر شود. اما از آنجایی که از آخرین آپدیت آگوست 2019 گذشته است، پس حدس میزنم بهروزرسانی دیگری وجود نداشته باشد. نه حتی برای کشتی های اضافی. اما بازی نیاز به یک آپدیت بزرگ دارد.
بسیار لذت بخش
بازی عالی..
فرزاد
با پیشرفت بازی شروع به سرگرم کننده شدن کرد. تا اینکه به یک درجه رسیدم و بدون اخطار، چوب کشتی ها پشت کشتی من بیرون آمدند؟! کاش میتوانستم به او کمتر از یک ستاره بدهم. اما برای نوشتن این نقد بسیار منفی، باید یک ستاره بدهم. در غیر این صورت من به شما 0 ستاره می دهم
بسیار مناسب، بسیار لذت بخش
فقط لذت بردم
یک ساعت بازی شد، سپس بازی برای پیشرفت نیاز به خرید دارد... شکست
همه چیز در مورد پول ... معمولی
چه بازی باهاله حتما نصب کنید
برنامه بسیار خوبی است که من با این بازی تحت تأثیر قرار دادم بسیار متشکرم
بازی کردن آن سرگرم کننده است
امتیاز ۱۵ درصد را میدهم شارژ سلاحها به حدی نیست که ممکن است از عبور عبور کند
این یک بازی عالی است. از بازی کردنش لذت میبرم با تشکر
خوب بود
بهترین بازی
خوب
خیلی بازی قشنگیه
خوب در عرض یک ساعت از دریافت این برنامه، من به حد مجاز ارتقاء بازی رسیده بودم، حالا اگر بخواهم به ارتقاء کشتی خود ادامه دهم، باید پول پرداخت کنم.
بازی عالی.
آفرین
عمل! سرگرم کننده! شما را روی انگشتان خود نگه می دارد.
عایست
Space Invasion: Alien Shooter War Arcade hojعالیه 👍👌 ☺
من عاشق این بازی هستم!!😄😍. این بهترین بازی تیراندازی فضایی است که من بازی کرده ام. این یک بازی "پرداخت برای بازی" مانند بسیاری دیگر نیست. میتوانید کشتیهای خود را آسانتر و چندین راه برای دریافت بوستر، سنگهای قیمتی و سکه ارتقا دهید. گیم پلی روان است، سطوح چالش برانگیز است ... اما غیر ممکن نیست. من خیلی شاداب هستم که واقعاً بتوانم از یک بازی تیراندازی لذت ببرم و بدون نیاز به هزینه گزافی پیشرفت کنم. با تشکر از شما توسعه دهندگان!!!!! پیشنهادات: لطفا ... سطوح و چالش های بیشتر .... گزینه های PVP را دوست دارم.
من این بازی را دوست دارم. لئون نورمن مرسر😎.
Space Invasion: Alien Shooter War Arcade yiflidk lev. 17 یا بیشتر، کمی آهسته، طراحی خوب کنترل های خوب متشکرم!
اووویی
👌
👽
دیس نوتز
عالی من چن ساله دارم و الان بچمم باهاش بازی میکنه عالیه یه برنامه کامل و جذاب و سرگرم کننده
سرگرمی خوب
سرد
من واقعا از این بازی لذت بردم. بدون تبلیغات اجباری اصلاً نیازی به تماشای تبلیغات نیست، مگر اینکه بخواهید زودتر به ارتقاء ارسال دسترسی داشته باشید. اگرچه بازی آسانی است و ای کاش سطوح بالاتر به غیر از داشتن سلامت بیشتر دشمن چالش برانگیزتر بود. شرمنده که توسعهدهندگان آن را به خاطر نسخهای «جدیدتر» از یک بازی متفاوت رها کردند (که بسیار بدتر است).
👍👌
اعتیاد آور
این یک حموم عالی است
سرگرم کننده
Ninja Evolution: Idle Warriors Інше qyziکلیبانهین کا سا سیگه اوگ دوا...
بعد از ظهر
خیلی خوبه
عالی
پس از پرداخت بسته، گوهر روزانه ام را دریافت نکردم
بسیار علیللللی
ووسام
من عاشق این بازی هستم این یک بازی فوق العاده باحال است