------------------------------------------
▶▶▶▶ Soap Cutting - Satisfying ASMR ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Soap Cutting - Satisfying ASMR IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ mod palju punkte ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Soap Cutting - Satisfying ASMR 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
See mäng on hea, kuid see on liiga lollakas ja 36. tasemel ei lõika seep mõnikord, kui lõpetame teised tasemed, palun parandage see viga🙃
Seifenschneidespaß Simulation mmmSeifenschneidespaß Simulation mmmSee on tõesti rahuldustpakkuv! Eriti see osa, kus ise seepi valmistad ja lõikad! (See ei paku rahuldust, kuid see on lihtsalt lahe, et saate ise teha 🧼. Jätkake samas vaimus!)
Kuna kõik reklaamid ja ma olen ka kurb, sest ma ei saa neid loomi nalja teha ja see on kõik
See pole nii suurepärane, kui arvate. Reklaamides näevad need tavaliselt paremad välja kui tegelik mäng. Allalaadimiseks pole aega kulutada. See võib olla lõõgastav, kuid see pole veel kõik, et olla.
Armas kontseptsioon, heli ja plokid on rahuldavad. Kuid mind hakkavad lisad tüütama ja tunnen, et taust ei pea olema "rohelise ekraani" roheline, seebid võivad realistlikuma välimusega seepide ja nugadega olla veidi ebatavalisemad. Võib-olla näeme seda värskendamisel, kuid üldiselt on see ilus.
Viimane värskendus muutis graafika palju hullemaks. Lõikamine ei tundu enam nii rahuldav. Ka seebid korduvad mõne aja pärast. Desinstallimine kindlasti.
Hea mäng, rahuldust pakkuv, kuid reklaame tuleb nii palju. Iga taseme vahel tuleb reklaame.
See on lõõgastav üldine, kuid reklaamid on pikemad kui tasemed ise. Oleks kenamaks, kui iga 5 või nii taset oli reklaam, mitte iga üksik.
Noh, reklaame on liiga palju ja see pole isegi lõbus, kui arvate, et see pakub rohkem rahuldust ja kui teil on vihaprobleeme, soovite lõbusat ja korralikku rahulolu ja muud kui seda desinstallitakse
See rakendus on üsna lõõgastav ja lihtne. Kõik, mida saate teha, on kuulata lõikatavat seepi ja pärast seebi lõikamise lõpetamist on loomad, kes on seebiga sama värvi ja neid on palju.
See on suurepärane asi, mis tõmbab teie mõtted millestki kõrvale, kuid ma olen täna varahommikust saadik märganud, et miski paneb selle tõrkele või lihtsalt vahele jätma (nt kuidas cd CD-mängijas vahele jätab) ja ma ei tee seda. see meeldib. Kui seda saab parandada, oleksin kõige õnnelikum naine üldse!! 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 Värskendus: nüüd ei mängi see üldse. Nii et ma olen nördinud.
Tobe mäng. Ausalt öeldes lihtsalt imelik sõltuvust tekitav viis 20 minuti möödumiseks. Ilmselt saate ka ise seepi teha, et see läbi lõigata. Oleks lahe, kui oleks rohkem erilisi tasemeid. Samuti näete palju inimesi, kes kaebavad reklaamide üle, lihtsalt lülitage WiFi ja andmeside välja. Buum, reklaamid kadunud
Soap Cutting - Satisfying ASMR Szimulációs játékok qoxSee mäng on hea, aga aeg-ajalt võib sul sellest nagu minagi tüdineda. Alguses on see päris huvitav ja lahe, aga siis hakkab juba igav. Mulle meeldib, kuidas see seepi lõikab, kuid ma arvan, et see peaks olema parem.
Vaatasin topeltmüntide reklaami ja mul oli 25 ja sain 50, kui mul oli juba 25 münti, nii et sain 25 senti, see on pettus, ärge laadige alla, nad tahavad lihtsalt reklaamidelt raha teenida, see pole üldse hea mäng, mängite 2 mängu ja ilmub reklaam, siis pakutakse teile topeltmünte ja see isegi ei tööta
Hoiab krahh. Liiga palju reklaame. Üks reklaam sulgub ja teine avaneb. Ma veedan liiga palju aega oodates videoid ja avada app ikka ja jälle. Ei saa vaadata videoid kahekordistada oma münte, sest rakendus jookseb ja sulgub.
See on suurepärane mäng aja veetmiseks, kuid tähe kaotamine on kaks asja. Esiteks tundub, et mäng jookseb kokku umbes iga 20 taseme järel, sundides mind rakenduse taaskäivitama. Ja teiseks peab olema rohkem nuge ja auhindu. Üllatused, mis tulenevad millegi lõbusa ja uue nimekirja lisamisest, on see, mis pikendab mängu pikaealisust.
Liiga palju reklaame. Jahuta seda reklaamidega.
See on halvim mäng, mida ma kunagi oma elus mängin. Ma näen reklaamides alati sõrme ja ei saa aru, kuidas see neile valus ei ole. Ma lihtsalt kustutasin selle ja tõstsin pöidla üles ja see oli niiiiiiiiiiiiiiiiiiii valus. ÄRGE LAADIGE SEDA ALLA.
Soap Cutting - Satisfying ASMR ব্যাজ hjqHalvim ja mõttetu mäng. Ei ole rahul ja teete iga kord täpselt sama asja. Ei soovita
Mäng on ülilõbus ja lõõgastav ning sellel on mõõdukas hulk lisasid, mis on ok, kuid üldiselt on mäng ülilõbus ja rahustav ja lõõgastav, soovitan seda mängu väga
See mäng on super lõõgastav, kuid kahjuks kui jõudsin tasemele 120, kadus seep ja ainult nuga näitas. Tol hetkel olin ma nii pettunud😐 Nüüd on see täiesti kasutu🥲
Üldiselt mulle mäng meeldib! See on natuke lollakas ja mul on uuendusmõte, võib-olla lisada kataloog kõigi seebist leitud mänguasjade ja asjade jaoks, see oleks lahe ja võib-olla lisan mängu rohkem mänguasju. Aitäh!
Ma arvan, et see on hea mäng, aga ma olen tasemel 88 ja see värk pole minu jaoks enam loogiline, seep on ilus, siis see asi on nii imelik, nagu ma punane sädelev seep ja siis kilp sees, see on imelik!
See on natuke tõrges, kuid see on päris hea rakendus, 4/5 tärni
Winner Soccer Evolution Αθλήματα bpbxSee on tõesti rahustav, kuid uute nugade hankimiseks peate minema nii palju kuulutusi loopima. Ma ütlen, et see mäng oli minu aja raiskamine. Uute esemete hankimiseks peate jälle reklaame loopima. Nii pettumus...
Hei! Mahajäänud ja asjad ei ole häire. Nad on osa mängust! Seetõttu ei parandanud nad viimases värskenduses.
Mäng ise on hea. Iga taseme vahel on reklaame. Mõned reklaamid kestavad 20 sekundit või kauem. Tõesti tüütu. Reklaamid on pikemad kui igal tasemel. Rikub mängu ära. Eemaldab installimise.
Lõbus mäng ja tundub, et minu telefonis töötab siiani hästi. Lihtne mäng, kuid mida kaugemale jõuate, muutuge seda raskemaks. 🙂😉
Pärast igat taset oli AD.... muutus väga tüütuks.... nuga on super tõrges ja see ei olnud nii rahul
Kahjuks ei olnud see nii meeldiv kui oodatud. Oskusi pole vaja, lihtsalt viilutamine, mis on minu arvates veidi igav. Vabandust
See mäng oli alguses lõbus, see rahuldas mind nii väga, et ma olen juba 85. tasemel, kuid kui proovisin munakujulist seepi lõigata, ei lasknud see mul seda nikerdada, vaid lasi noal läbi minna, parandage mäng nüüd
Mäng oli igav, kuid minu tõeline häda oli Resident Evili filmireklaamid, mis ilmusid mängus, mille reiting on E jaoks "kõik". Mu laps ehmus väga, kui kuulutus ilmus. Parandage see palun!
Mul oli tonni kaadrisageduse küsimusi. Samuti võitles juhtimisseadmetega. Täisekraanireklaamid on invasiivsed ja ei kuulu ühtegi rakendust.
See mäng on ülimalt tõrgeteta, üks kihvtimaid rakendusi, mida ma kunagi mänginud olen, kui ma seepi lõikasin, kui ma seda enam ei saa! Ärge mängige seda tõrgete meistrit, ma vihkan seda, ma soovin, et saaksin sellele anda 0 tärni või 1,0 tärni
Selles mängus on võrguühenduse olemasolul palju reklaame, kuid kui ühendust pole, pole reklaame seal. Need on kõik võrguühenduseta mängud
See on hea idee, kuid halb teostus. Selle asemel, et lõõgastuda, on seda mängu raske mängida. Nuga tuleb pidevalt reguleerida ja kui kasvõi üks pisike tükk alles jääb, ei lase see taset läbida.
Soap Cutting - Satisfying ASMR ব্যাজ hjqÜlejäänud seepi on nii raske maha teha ja ma ei näe mänguasju, mida ma saan!!!!!😭😭😭
Seebi lõikamine on lõbus, kuid reklaamid algavad ja siis lakkavad, jättes teid taseme lõppu kinni. Samuti teenin pidevalt saladuskasti, kuid ei saa seda lunastada, kuna reklaamid ei tööta
Ma naudin seda mängu nii väga, et seda on lõõgastav ja lõbus mängida, kuid seal on liiga palju reklaame, kuid see on hea, ma annan teile ikkagi viis tärni
See on suurepärane mäng ja ma soovitan teil selle installida, kuid põhjus, miks ma sellele 3 tärni annan, on see, et kui esitate helisid valjuks, loodan, et see võib muuta selle um.. koputusheliks või muuks rahuldust pakkuvaks kraamiks, nii et kui te ei laadinud seda veel alla, installige see nagu ru ootas, kuid hoidke helitugevust pisut madalamal kui varem ja thx minu arvustuse lugemiseks Loodan, et see aitab teil hüvasti
Võiks olla parem, see ei anna teile alguses õpetust, nii et juhtnuppude väljatöötamine on raske. Aga kui teile meeldivad rahuldavad mängud, siis see on teie jaoks!! Võiks olla 5 tärni, kui alguses on õpetus 😁😁
See on hea mäng, kuid kui ma oma 1. taseme lõpetasin, oli see väga lühike aeg lisada nii palju mänguasju, et mu aju läheb
See mäng on väga rahuldav, kui u lõikab seebi aeglaselt. Aga siis, kui u jäta rakenduse teise rakenduse juurde minna, siis tule selle rakenduse juurde tagasi, see teeb sama seebi juba varem. Aga kas see rakendus on äärmiselt hämmastav. Sellepärast ma annan talle 5 tärni
See seebi lõikamise rakendus sobib hästi, kui teil on igav.Kuigi oleks hea, kui thd lõikamise heliefekt muudaks iga lõiget. Samuti kurdavad paljud inimesed reklaamide üle... lülitage wifi/mobiilne andmeside välja. See muudab mängu sujuvamaks ja te ei näe reklaame!!
Ei lõika ega pühi seepi pealt ära ja see tõmbub. Keskendutakse rohkem reklaamide sujuvale toimimisele kui tegelikule mängule.
Iga kord, kui ma lõpetasin seebireklaame, ilmusid reklaamid ja see tõmbles palju. Ma ei soovita üldse!!! Nad oleksid võinud teha parema rakenduse
Sama, mis iga teine vähese vaevaga reklaamiga täidetud mäng. Kui ma selle mängimise eest palka ei saaks, ei puudutaks ma seda enam kunagi.Ei saa mööda hullust laboriekraanist
Mulle meeldis see mäng, helid olid hämmastavad, olin seda juba paar päeva mänginud ja jõudsin tasemele 57. Tahan seda mängu oma sõpradele soovitada, ainsaks probleemiks on reklaamid üldiselt, see on fantastiline!!!!