------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle: Diamond Star ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle: Diamond Star IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ kodeerib palju võtmeid ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Block Puzzle: Diamond Star 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Päris intrigeeriv mäng. Aitab minu geomeetrilist mõtlemist, kui töötan kujundite joonisteks koordineerimisel. Suurepärane abivahend abstraktseks mõtlemiseks. Ma naudin sellega töötamist. Võrreldav malega.
ma nii naudin seda mängu
पदॅधछोऐऐ
Hea küll
Block Puzzle: Diamond Star پزل hyaSee on suurepärane mäng
Suurepärane
Kena Ja hea
Kahjajsnss🐅🐈🐅🐈🐅🦁🐅🐅🐅🐅🐅🐅🐯🐯🐯🐯🐯🐯
Väga hea mäng 👍👍😀👍
Imeline mäng, kuigi sa pead vaatama palju reklaame, et saada oma tasuta vaheldumine, ma arvan, et sa peaksid saama vaadata reklaami ja seejärel saada mitu tasuta vaheldumist, peale selle, et rakendus on hea
See rakendus on hämmastav ja lõõgastav. Kõik peaksid selle rakenduse jaoks hindama 5 tärni. Hämmastav rakendus. Graafika on väga ilus ja hämmastav. See on väga põnev ja teeb mind iga kord õnnelikuks. Ma palun kõigil alla laadida ainult see plokkmõistatuse rakendus. Väga põnev!
See mäng on lihtsalt hämmastav, mu emale meeldib see mäng nii palju, et saame mõistatusi muuta, see mäng on lihtsalt vapustav, jätkake edasi😊
Mängu mängima asudes sain 2 jätku ja nüüd ei saa ühtegi. Ei tea miks, aga valmistuge mängimise lõpetama.
Suurepärane mäng täiskasvanutele
Hea aja möödumiseks
Mul on väga tore mäng, mul on sellest mängust injoy ape bay khalea mängu rõõmumäng ✌️👌👌
isiklik
Tore
Mulle meeldib seda väga mängida
Mulle meeldib see mäng, aga reklaamid lõikavad läbi 😤 liiga palju.
super mäng
Ma tahan mängida mängu, kus pusle tuleb ülevalt
Block Puzzle: Diamond Star Dėlionė qhxMa naudin seda mängu, ilusad värvid, pöörlemine saadaval, lõõgastav. Aitäh
Väga halvim mäng
Liiga palju reklaame.
Väga kena
Loll mäng..ei lase mul selle oktoobrikuu igapäevast väljakutset mängida..ja mitmel teisel kuul..0 tärni korral annan -10 0 tärni ..
Ma armastan 💕 seda mängu 🎮 väga, kuid see on natuke keeruline, see on fantastiline, kui mul on igav, mul on midagi, mis võib mind end paremini tunda ja unustasin kõik muu, kuni aku saab tühjaks. AITÄH
Väga põnev, tõeliselt mängusõbralik. Ei lase sul end läbikukkujana näha.
Block Puzzle: Diamond Star Sestavljanke molనై ను కూడా parim
Uus ja täiustatud! Ma armastan seda!
Block Puzzle: Diamond Star Пъзели tepxVäga head ja väga head on sõnad, kes on huvitatud
খুব ভালো গেম কি এড বিরক্তি লাগে
TEBF,
Reklaamide eemaldamise eest makstakse ja see ei tööta. Kasutasin sama Google'i kontot oma tahvelarvutisse sisselogimiseks ja see ei värskenda tulemust ka lõpetab mängu pärast esimest vooru
Halvim mäng
Block Puzzle: Diamond Star Teka-teki jvvSuurepärane plokkmäng, väga sõltuvust tekitav, mulle meeldib rakendus.
Empire Warriors: Offline Games Strategy jloTore rakendus aja möödumiseks, kui sul on nii igav...
Geniaalne! Vähem lisab. Lihtsam kujunditega manipuleerida.
Armastan seda mängu endiselt, kuna seal pole ikka veel väga palju reklaame ja need, mis neil on, on lühikesed ja kiired, kuid pärast kõigi igapäevaste väljakutsete lõpetamist 3 kuud maist juulini (bkuna see on nii kaugel laseb mul mängida, seega ei mängi ükski aprill või varem ning august või pärast seda!) Annan hea meelega uuesti 5 tärni, kui see on parandatud.