------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Knight Ninja Fight Game ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Knight Ninja Fight Game IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ goljufa neskončne ključe ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Shadow Knight Ninja Fight Game 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
kupil en paket po 14,99 dvakrat zaračunan. Imam dokaz, da igra zamika, pravi, da je servis počasen, in prikazuje pet črt.
Kje je vellora?? Kakšna je uporaba plačljive različice enako kot brezplačna
Lepo bi bilo, če se ne bi ves čas povezoval in prekinjal.
Res je dobra, ker je optimizirana in dobra kakovost igralne grafike je odlična 👍👍👍 lepo delo, hvala, ker si naredil lepo aplikacijo
Super igra, vendar so liki dragi, si jih ne morem privoščiti
Islam hitro
Prosim, dajte vse cheracheter
Igra veliko zaostaja in nenehno govori o ponovnem povezovanju, vendar nikoli ne reši mojega napredka, vendar si želim, da bi lahko dobil druge like z zlatom ali diamanti, ker imam ta zlati meč, ki gre enemu od likov.
Dobra igra, vendar morate nadgraditi svoje strežnike. Ker vedno znižana. Po vsakih 5 ali 6 min pri hitrosti 4g... Sicer pa dobra igra, zato ti dajem 3 zvezdice.
Previsoka cena za artikle. Ni zabave, ko končate igro. Nekako, če želite nekaj nadgraditi, morate čakati tako dolgo. .in nagrade v skrinji so moteče in tudi cena v trgovini je previsoka. Točka Online Arena je bila prenizka. . Uporabniki modifikacije ali piratskih aplikacij so na vrhu. To je res slabo
iiisiuu k
to je najboljša igra, ki sem jo kdaj igral, ki sem jo prestal 1. stopnjo v 1 dnevu, dajem ji 5/3
Res slab razvoj. Že kupite stvari, vendar jih ne dobite. Vlomilec
Vse v redu, ampak zakaj je strežnik v vzdrževanju že nekaj ur..... prosim popravite čim prej... upam, da vas bo ta komentar dosegel in da bi ga morali čim prej popraviti....
Igra je res dobra, a edine težave, s katerimi sem se soočil, so bile 1) igra vedno znova kaže težave s ponovnim povezovanjem 2) ustvariti bi morali možnost za povečanje velikosti gumba, s katerega se premikamo naprej in nazaj 3) ne bi smeli obdržati vseh junaki za pravi denar. Prav tako jih morate hraniti na igralni valuti, saj vsi ljudje ne marajo zapravljati denarja. Poleg tega je igra odlična
Neverjetno je, kako se morate za vsako dejanje povezati z njihovim strežnikom, kar pomeni, da boste izgubili kar nekaj časa, če želite karkoli narediti. Strežniki so smeti in izredno nestabilni. Ne priporočam.
Shadow Knight Ninja Fight Game მძაფრსიუჟეტიანი ewoTo je super igra. Razvijalci so zelo aktivni. Nenehno dodajajo dnevne in tedenske dogodke. Veliko igram PvP areno. Tako super je 😘😘😘😘
1941: World War Strategy Strategiya mspShadow Knight Ninja Fight Game Actie togAli naj bi bila krona pred obrazom mojih likov? V meniju
Všeč mi je Badass none stop action.. Hvala, AoNe, A.B
predrago, hroščavo, zaostajanje in razvijalec niti ne skrbi, da bi nadomestil težave. ni čudno, da imajo zelo malo skupnosti na facebooku. ta igra ni vredna niti penija, bolj verjetno mrtva igra. playstore bi moral prekiniti to igro
Po pomoti sem se odjavil iz igre in po prijavi je bil ves moj napredek izgubljen in moram začeti vse od stopnje 1, ki je gnusna, ne zanima me, da bi začel znova. Odstranjeno.
Pravkar sem dobil igro in se je veselil. Šel sem in zbral skrinje takoj na začetku na premium skrinji z runami, to mi ne bi dalo moje nagrade. Oglas sem pogledal 10-krat, brez sreče. Kar naprej je zapuščal oglas in potem nič. Prosim, pomagajte mi dobiti tisto, kar sem dolžan
Prosim za posodobitev brez povezave
Dobil sem bingo, dobil sem zlato jajce kot nagrado. Nadgradil sem ga. Po pol ure, ko sem odprl igro, lik, ki sem ga dobil iz jajca, manjka, moj bingo ni popoln. Kaj se dogaja. Potrebujem ta lik nazaj.
Deluje, lepa grafika in gladko igranje.
Ta igra je zanimiva in precej popolna, vendar ima ta igra vprašanje glede vere, ki je islam. Najmočnejši lik v tej igri se imenuje ALLAH in ta lik morate kupiti z določeno vsoto denarja. Mislite, da je našega boga mogoče kupiti z denarjem? vsak ima svojo vero, zato moramo spoštovati druge religije. oprosti za te besede, ampak to zadevo je treba poudariti
Plačal sem za to igro in vsakič, ko jo poskusim odpreti, piše, da ni internetne povezave. Rad bi poskusil, vendar mi ne dovoli igrati!
Kul, ampak včasih je nekaj težav s strežniki!
Igra se vedno znova briše kot nova, popravite jo.
zelo enostavno kmetovati in zabavno igrati. Gladka grafika..hitre tipke..in sploh ni dolgočasna.
Malo preveč dodaj stvari. To igro je treba bolj oglaševati, da bi dobila veliko več pozornosti, ki si jo zasluži.
Shadow Knight Ninja Fight Game Action kibxSuper igra...vendar je včasih počasna v akciji...ne vem, da je težava z mojo napravo ali neto težava...ampak hvala za to izdelovalci in prosim, da je nizka cena v kopičenju le igra...ampak cene je zelo visoka...in končno je igra dobra....HVALA IZ INDIJE
Na splošno dobra igra, vendar problem s strežnikom, ki se ne povezuje. Ali boste to popravili
Imam premium različico, vendar ne morem dobiti tistih draguljev, ki jih zbere samo premium račun, ko se poveča raven vašega računa
Upam, da je vse junake mogoče kupiti s kovanci junakov.
Ali veste, da sem plačal nekaj denarja za nakup te igre. Ne razumem, zakaj obstajajo nakupi aplikacij za plačljivo aplikacijo? Mislim, da je to edina izjema v trgovini Play in seveda prva, ki sem jo videl. Igra pa je vse v redu.
ta igra je dobra, vendar bi morala biti boljša grafika
Shadow Knight Ninja Fight Game Acțiune fdjni slabo, ampak ok, ko igram to igro, se ne zabavam preveč
Popolnoma izjemen. Ni besed, ki bi opisale grafiko in igranje. Vse je gladko. Vendar pogrešam celozaslonsko igranje. Lahko igram druge igre, kot so real racing 3, NFS, Clash of clans v celozaslonskem načinu, vendar ne te. Navedite celozaslonski način.
Nisem mogel dobiti niti luscious niti hector, plačati moram za vse, tako kot pri običajni različici, pri tej premium različici ni nič drugače
Igra je bila prej zabavna. Zdaj ne čisto. Po nedavni posodobitvi ima dnevna ječa težave s ponovnim povezovanjem po končani ravni. Težko se je povzpeti po uvrstitvah, saj je za vsako zmago potrebnih 10 točk, za razliko od prejšnjega od 25 do 30. Za nekaj časa sem prenehal igrati, iz platine je padel v bronasti, tako da so moji sovražniki, ko igram rang, 30 ali 35 stopenj pod mano. Spreminjanje ocene s 5 na 3.
V AKCIJI JE TAKO TEŽKO PRIDOBITI 3 ZVEZDICE, POČISTITI ODER POD 180 SEKUNDAMI? IN POTEM PO NOVI POSODOBITVI JE POSTAJO TEŽJE, KER JE DODGE COLDOWN MALO DALJŠI, ZDAJ JE 3 SEKUNDE. BTW JE RES POMEMBNO. IN PROSIMO, POPRAVITE DNEVNO JEČNICO OD HROČA. Znova se moram prijaviti, da zahtevam DNEVNO JEČnico
Shadow Knight Ninja Fight Game Акционе vfdVsaka stvar v igri je res odlična, vendar imam težavo z glasom igre, da včasih pride zgodaj, na primer, ko uporabljam dolgo spretnost, se glas konča, preden se spretnost konča