------------------------------------------
▶▶▶▶ Beholder 2 ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Beholder 2 IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ peniaze generátor kódov ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Beholder 2 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Milujem túto hru, ale je tu chyba. Čítal som knihu "hacking patriot terminals", je potvrdená v knižnici, ale nie je potvrdená v rámci mojich schopností.
Práve som stratil niekoľko dní hrania kvôli voľbe, ktorá vás nezabije až o niekoľko dní neskôr
Úžasná hra a veľký krok vpred oproti originálu
skvelé! Stojí za to peniaze za solídne dobrodružstvo. Najlepšie časti sú umelecký štýl a dialóg. Som rád, že boli opravené prelomové chyby, aby som si túto hru mohol užiť.
Myslím, že beholder 1 je oveľa lepší
Zábavné, ale sklamané, že som musel začať odznova. Dostal som sa na druhé poschodie a prestal som hrať, keď som sa znova vrátil, musel som začať odznova, pretože hra sa neuložila.
Páči sa mi to ešte viac ako to prvé
Je to na hovno, bodka.
Odinštalované. Len mi to robí čas.
Do hry som sa príliš nedostal, ale zatiaľ ma táto hra ohromila. Rovnako ako prvý má všade záhady a malé tajomstvá. Každý má tajomstvo, ktoré môžete zistiť. Toto je skvelá tajomná hra, ktorú by som odporučil každému, kto má rád videohry. Pre tých, ktorí sa sťažujú na ovládacie prvky, nemusíte klepnúť, aby ste sa presunuli, môžete ťuknutím a podržaním pohybovať týmto smerom. Tým sa zabráni preskakovaniu textu počas pohybu.
Milujem túto hru rovnako ako prvú 2. Nie som veľkým fanúšikom toho, ako dlho trvá cesta z práce domov a všetko medzi tým, trochu mi chýba jednoduchosť 1 a spánku, ale stále sa drží svojich koreňov. Skvelá hra. Navyše sa nevypláca vyhrať. Platíte za hru a zarábate, čo potrebujete, to samo osebe dáva 5 hviezdičiek
Rád by som dal aplikácii bombastickú recenziu, ale na mojom Samsung J7 Star výrazne zaostáva, dúfam, že vývojár mi môže s týmto problémom pomôcť.
Úplne odlišný od originálu, ale pokračuje v príbehu a vesmíre. Veľmi dobre napísaná a kreatívna história a príbeh.
Beholder 2 Pustolovske igre hfsrNeľutujem, je to skvelá hra. Pekná práca
Ovládacie prvky na pohyb doľava a doprava sú trochu nepohodlné a položky, ktoré sa dajú vzájomne ovplyvňovať, nezdvíhajú svoju vizitku, kým po nich neprejdete prstom, čo zvyčajne vyvolá interakciu. Inak táto hra spĺňa moje očakávania – je to skvelá stealth hra, ktorá vás stavia do kože špióna, ktorý zrazí jeho priateľov a spolupracovníkov.
Je to úžasné. Takáto dystopická a komplexná hra je jediná svojho druhu. Príbeh je úžasný.
Začalo sa mi to páčiť, ale teraz to padá
Milujem hru tak veľmi, že má veľa úloh a záhad, pls Make Beholder 3
Samsung S8. Zakaždým padá. Ako táto hra na PC, som sklamaný(((
Naozaj zaujímavá hra. Príbeh bohatý, zvraty. Často vás prekvapí. Skvelá hra, páčila sa mi viac ako prvá.
Beholder 2 Adventure rmsZaplatené. Na stiahnutie sa čakalo hodinu. Hovorí, že nemožno inicializovať server Unity. Prosím o pomoc/opravu alebo vrátenie peňazí. Prvý sa mi naozaj páčil, takže dúfam v opravu. Vďaka!
Laggy do tej miery, že je nehrateľné.
Absolútne návykové. Vďaka tomu, že robíte správne rozhodnutia a riešite hádanky, ste ponorení do sveta. Krok vpred od prvého zápasu
Zatiaľ je to dobré, až na jeden aspekt. Mini hra na úrovni 12. Je veľmi frustrujúce rozhodnúť sa, ktoré pečiatky použiť na formulároch, a skutočne to ovplyvňuje zážitok hráča
Je to na zamyslenie a celkovo dobrá hra. Hodnotenie formy je však hrozné. Existuje veľa prípadov scenárov, ktoré spadajú do viacerých kategórií. Sports & Kultúra rieši udalosti. Niekto žiada naplánovať zhromaždenie na narodeniny vodcu. Rally je udalosť. Takže táto žiadosť by mala smerovať do Sports & Kultúra, áno? Nie. Zjavne by táto požiadavka mala smerovať k vlastenectvu. Existuje veľa prípadov subjektívnych riešení, ako je toto, ktoré brzdia pokrok v hre. Frustrujúce.
Hra sa mi páčila, ale keď som riešil úlohu Horatio na 25. poschodí, nemal som 1500 autoritu a stratil som 7 hodín postupu.Už sa mi ani nechce hrať, čo je na hovno, pretože hra je fantastická. Ak sa to opraví, určite dám 5
Law Empire Tycoon-Idle Game Simuliaciniai iztoNulová odozva, keď spustím hru a objaví sa otázka na prístup k pamäti môjho telefónu, jednoducho neodpovedá, keď sa pokúsim klepnúť na ok, aby som pokračoval, hru som preinštaloval a dokonca som prestavil telefón a jednoducho to nefunguje
Skvelá grafika, ale slabé UX. Je to mobilná hra, nemôžete nakŕmiť používateľa toľkým malým textom, pozrite sa na hry, pri ktorých vám vypršala platnosť, napríklad 'Inside' - sú schopné poskytnúť všetky informácie bez textu. Hra má tiež hroznú ruskú lokalizáciu, ktorá niekedy znie ako prekladač Google, ktorý zachováva poradie slov rovnako ako v angličtine, ale v ruštine takto nehovoríme. Jediné plus, že v ruskom texte vyzerá čitateľnejšie, pretože ak je väčšie písmo. Nemyslite si, že môžete opraviť čokoľvek z vyššie uvedeného ((
Pohlcujúce, pútavé. Toľko času som pri hre nestrávil už dlho!
Kult. Ikke pre sarte sjeler dog. Ak sa znova nainštalujete a prehráte v Moldavsku, všetky uložené súbory sa poškodia a začnete znova od začiatku.
Hra je skvelý zážitok! Zdá sa však, že uložené súbory sa niekedy odstránia, ak váš telefón zomrie počas otvorenia hry alebo ak sa aplikácia pozastaví extrémnym šetričom batérie.
Po dokončení hry môžem povedať, že je to majstrovské dielo od začiatku do konca. Zaslúži si peniaze, o tom niet pochýb. Ovládanie je zo začiatku trochu nepohodlné, ako keby ste sa toho, čo potrebujete, tak ľahko nedotkli, ale po pár minútach si na to zvyknete. Grafika je nádherná, zvuky perfektné, dialógy to len zlepšujú. A ten najdôležitejší detail, príbeh, je jednoducho úžasný. Existuje niekoľko spôsobov, ako dosiahnuť koniec, a existuje niekoľko koncov. Nakoniec Beholder2 musíte hrať.
Beholder 2 Пригодницькі admJedna z najlepších a hier, ktoré som hral. Obsah je temnejší ako v 1. hre, tiež o niečo zložitejší, ale nie v zlom, vyzerá úžasne, príbeh je skvelý, toľko detailov! Páčili sa mi odkazy na prvú hru, teraz už viem, prečo zakázali jablká! Brilantné.
Zatiaľ úžasné
S najnovšou aktualizáciou v systéme Android OS 10 sa hra na mojom Pixeli 3 XL po 5 minútach zatvára. Vyriešte to rýchlo.
Trochu krátke, ale nádherné a veľmi zábavné!
Beholder 2 Lite एडवेंचर dfcjKiežby existovala možnosť prenášať údaje medzi Androidom a iOS ako cloudová možnosť, ako napríklad v sérii Farming Simulator v obchodoch s aplikáciami. Už sa neviem dočkať ďalšieho. Dúfajme, že bude existovať možnosť hry pre viacerých hráčov, ktorá by bola naozaj skvelá, keby ju mala.
Milujem to. Som nacista, takže táto hra je skvelá.
Milujem hru tak veľmi, ale... uviazol som na 12. poschodí, po povýšení sa hra nenačítava v ďalšej sekvencii. Poslal som e-mail na podporu bez odpovede, takže musím dať 2. Aký zmysel má fantastická hra, ak ju nemôžete hrať
Tmavý. Nie pre deti, ale veľmi zábavné. Milujte túto sériu. Veľmi prepracovaná hra s viacerými koncami. Humor oplýva. S príbehom, ktorý vás zaujme. Ďakujeme vývojárom za túto úžasnú vyleštenú hru.
Skvelý príbeh a grafika
Добрый день! Меня недавно повысили до 12 этажа, но в терминале "Родина" на моём рабочентем метостем А ведь только через него доступна должностная инструкция! Прошу Министерство Труда разобраться в ситуации. Слава Вождю!