------------------------------------------
▶▶▶▶ Professor Wallace - Puzzle ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Professor Wallace - Puzzle IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ krāpjas neierobežoti visi ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Professor Wallace - Puzzle 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Jautri
Šīs ir dažas jautras mīklas. Dažreiz tie ir ļoti grūti un dažreiz tie ir ļoti viegli. Manuprāt, tā ir labāk, vienmēr būs pārsteigums, vai mājiens pieradīsies vai mīklu varēs izdomāt pati.
Valdzinošs
Lielisks smadzeņu vingrinājums
Izaicinoši un jautri!
nejēgas mīklas...garas reklāmas par katru mājienu...drausmīgs spēles izpildījums
Izklaidējošas mīklas.
Tev bija taisnība, piedod
Tas ir patiešām izaicinoši! Puzles ir dažādas, un tas liek jums izdomāt!
Ich mag diese
Professor Wallace - Puzzle 퍼즐 pncPatīk šīs spēles.
Kāpēc Neatvērt?
Tā ir lieliska spēle
Liek aizdomāties 🤔 . Nepieciešama pildspalva un papīrs, lai pabeigtu darbu
mīlu to
Kursīvs raksts uz burtu mīklām ir nepatīkams. Arī mana meita un vīrs tos varēja atšķirt. Izmantojot dedukcijas pilnvaras, es varēju noteikt, kas izskatās kā h ir m. Tik smieklīgi. Papildus sliktajai grafikai spēle ir ļoti laba. Jums ir jāskatās reklāmas tikai tad, ja jums ir nepieciešams mājiens vai papildu dzīvības. Tas ir bezmaksas. Grūtības līmenis ir labi ieviests. Iesaku vingrināt smadzenes. Atjauninājums: DEV nekavējoties atbildēja uz vēstules problēmu un atjauninās to nākamajiem spēlētājiem. Spēlējiet šo! Tā ir laba spēle ar likumīgu izstrādātāju, kurš rūpējas par saviem klientiem.
Izaicinošas, mīlas skaitļu mīklas
Patika
Pārbaudi savu matemātikas loģiku
Izcili, man patīk labas prāta spēles, un šis ir labākais, ko esmu redzējis
Patīk spēlēt spēli
Tas ir sūdīgi
Iziet no šīs programmas nav gracioza. Aizdomīgi.
Nomākta, bet labā nozīmē
Mans prāts vienmēr ir bijis labs ar loģisku domāšanu, un matemātika un uzdevumu risināšana ir viena no manām stiprajām pusēm. Es tiešām kļūtu par labu detektīvu lol... Jebkurā gadījumā man patīk, ka mans prāts tiek izaicināts, un šī lietotne to dara tik jautrā veidā... Tāpēc nav garlaicīgi, un es tiešām tā dzīvoju. Es reti atrodu labu lietotni, kas ļoti ilgi notur manu uzmanību, un šī lietotne liek man atgriezties un atgriezties, lol. Iesaku visiem, kam patīk vingrināt savas smadzenes. Tas ir ļoti atsvaidzinošs. Izbaudi!
Izaicinošs ar dažādību
Dažas mīklas var būt sarežģītas, un ir nepieciešams laiks, lai tās izdomātu. Meklēju kaut ko, kas piesaistītu manu uzmanību un izaicinātu mani, un es to atradu.. paldies
Dažas kļūmes — atteikšanās virzīties uz priekšu, pat ja ir sniegta pareizā atbilde
Ļoti jauka spēle.
Puzles ir interesantas. Man līdz šim ir bijis jautri ar šo spēli.
Professor Wallace - Puzzle 解謎 gmvTā ir laba spēle, bet tai ir trūkumi. Piemēram, 12. mīklas risinājums ir nepareizs. Ja tas būtu tikai paraugs, vienādības zīmes un skaitļi aiz tām būtu bezjēdzīgi. Tā vietā tā ir fantoma funkcija: pievienojiet visus skaitļus, pievienojiet ciparus un pēc tam kvadrātā. Tā, piemēram, pirmais būtu 4 5 4 5 = 18, 1 8 = 9, 9^2= 81. Tātad pēdējam vajadzētu būt bezgalīgiem atrisinājumiem, bet tikai divi no tiem ir viencipara skaitļi - 0 un 9 .
Nav nevajadzīgu ziņkārīgo atļauju! PALDIES, KA NEESAT SPIEGS
Tiešām patīkami
Lieliska mīkla
10. mīklā atbilde ir nepareiza.
Izstiepa pelēkās šūnas
Cipari ir grūti salasāmi, tāpēc es pastāvīgi saņemu nepareizu atbildi.
Cooking My Story: köksspel Arkadspel jcedTiešām jautri
Varētu izmantot dažus norādījumus mīklām, bet citādi ļoti labi.