------------------------------------------
▶▶▶▶ Japonska Abeceda, Pisanje Japonskih Pisem ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Japonska Abeceda, Pisanje Japonskih Pisem IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ neomejeno vse kramp ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Japonska Abeceda, Pisanje Japonskih Pisem 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Japonská Abeceda, Japonské Dopisy Psaní Vzdělávání kovPrevelika je...
Japanska Alfabetet, Japanska Bokstäver Skrivning Utbildning anxylepo
Enostavno in zabavno za učenje. Sem zelo prvi korak pri učenju japonskega jezika, a zaradi tega sem vzljubila japonski jezik 😍😍😍
ni slabo
To je dobra aplikacija za učenje
Japanese Alphabet Writing Education rvwOdlično je, le da si morate veliko ogledati oglase, preden se vrnete na glavni seznam japonske abecede.
To aplikacijo uporabljam pred 4 leti in znam pisati japonščino
Odlično orodje mi je zagotovo pomagalo pri učenju
Enostaven za učenje in zelo koristen
Lep pozdrav vsem! Ta aplikacija je zelo pomembna in ne samo to, ampak brez oglasov. Razumljivo je, ko in med uporabo za učenje in razumevanje japonskega jezika. Nima večjega prostora za pisanje, ima pa srednji, kar je verjetno tudi dobro. Ima tudi vprašanja, ki vam jih mora zastaviti po učenju in mislite, da ste siti. Ima dober zvok, ki vam lahko pomaga tudi pravilno slišati in izgovoriti črko ali besedo. To je moja napoved, hvala. Arigatou Gozaimashita
Je zelo enostaven za uporabo in uporabniku prijazen.
Program je zelo čudovit, neverjeten in lep
Japanese Alphabet Writing શિક્ષણ qshZelo zelo uporabna aplikacija za uporabo ありがと
dobro
Dust Settle - Galaxia Vengadores Arcade vfcuVšeč mi je ta aplikacija ... Zaradi tega se zelo enostavno učim japonščine. Vse kar naredim je, da izberem abecedo, iz katere moram začeti, jo poskusim v aplikaciji 6 ali 7-krat in jo zapišem v svojo kopijo. Vsak dan grem skozi to enkrat in se zelo hitro učim japonščine. Pravkar sem jo prenesel 2 dni prej in zdaj sem se naučil 5 vrstic... vendar ima ta aplikacija veliko oglasov, vendar so res kratki, tako da ni velik problem.... Zelo priporočam to aplikacijo začetnikom, ki želijo za začetnike, ki se želijo naučiti japonščine.
Ena najboljših aplikacij za učenje japonske katakane in hiragane.Ampak moja prošnja za vas je, da dodate tudi kanji in dodate tudi temno temo, da zaščitite oči.... 🤔
Ne postelja
popravlja moje pisanje in ponuja teste, ima katakano in hiragano, poučno in praktično, hvala!
Dobro za učenje posameznih znakov, vendar so testi malo frustrirajoči.
Prikazuje 2 vrsti japonščine in se je zelo enostavno naučiti.
Ta aplikacija je neverjetna, saj mi literarno pomaga, da se naučim in vidim razliko med besedami, ki je resnična, zdaj se učim japonščino zaradi svojega najljubšega animeja Beyblade
Ljubili boste Japonce, če boste začeli pisati s tem. Lahko postanete vaš osebni učitelj. Res preprosta, vendar je ta aplikacija zgrajena z veliko stvarmi. Najboljši med to vrsto. Zelo priporočljivo...
OMG, ta aplikacija je zelo dobra pri poučevanju japonskega besedila, res mi zelo pomaga pri učenju japonskih besedil samo tako, da to počnem znova in znova. Z lahkoto se naučim črk iz te aplikacije. Hvala za takšno aplikacijo, zdaj mi pomaga razumeti, katere črke so napisane na pošti in se podpisati z japonskim besedilom. Predlagam tudi, da se želim naučiti kanjija. Naučil sem se že črke hiragana in katakana, prosim, prosim, želim si to in to mi je všeč😁😁. To je vse za moj pregled hvala.
NAJBOLJŠA APLIKACIJA. VELIKO MI JE POMAGALO PISATI IN ZAPOMITI ABECEDO!!!!!!!!!10 STARRR
Lepa aplikacija.. Priporočam kviz romanji do hiragane ali kanjija
obožujem aplikacijo tjis.... je koristna in enostavna; vsi ga lahko razumejo, to aplikacijo sem namestil samo za zabavo .... vendar je res uporabna
Hvala, ker si me naučil, kako se naučiti japonsko besedo😊ありがとう"arigatou"(hvala)😊
To je odličen koncept, vendar če nimate mirnega prsta, kot je AI, in ostanete v vrsti, ne bo sprejel mojih vrstic. Tudi v pogledu Primerjaj se zmeša.Všeč mi je ta aplikacija, zelo uporabna je, vendar nima japonskega kanjija.
Prvič, a se počutim dobro ☺️
najboljša aplikacija, ki sem jo videl, jo je enostavno naučiti in pisati v japonščini, s tem mi je všeč
Japāņu Alfabēts, Japāņu Alfabēta Rakstīšana Izglītība okcLepo ampak 👌😜