------------------------------------------
▶▶▶▶ The Myth Seekers 2: The Sunken City ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ The Myth Seekers 2: The Sunken City IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ cheat code povećati primogems ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ The Myth Seekers 2: The Sunken City 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Ponovno instaliran i ovaj put je prošao. Bilo je ok, ALI vrlo tamna grafika i NIJE vrijedna previsoke cijene! Svidjele su se prilagodljive postavke i bonus igra. Volio bih da sam znao da postoji opcija igre s kartama u HOS-u jer da ste naveliko kliktali jer je previše teško vidjeti mračne skrivene objekte.....
Vrlo dobra igra
Ovo je najbolja igra koju sam igrao i u kojoj sam stvarno uživao od Artifex Mundi u dugo vremena. To je nova vrsta kreativne priče s jedinstvenom i zanimljivom pričom. 😃❤ Sjajno vrijeme igranja.
Pop The Ice Екшън ndxuni 5 minuta igre
🐻🐽🐷🐔🐮🐗
OVO JE NAJBOLJA IGRA KOJU SAM IKADA IGRAO, A IGRAO SAM STOTINJE. TIPKE ZA SAVJET I PRESKOČI IDE TAKO BRZO, ŠTO MI JE JAKO VAŽNO. PRIČA JE DIVNA. MOLIM VAS NAPRAVITE OVOM IGROM VIŠE, KO GA JE IKADA DIZAJNIRAO JE GENIJALNI. I NIŠTA NISAM PLAĆAO, ALI BI BILO RADO PLAĆATI BILO KOJI IZNOS.
kao i uvijek igre artifex mundi su uvijek jedne od najboljih. I igrao sam više od stotine ovakvih igara i svih ostalih igara artifex mundi. i jednostavno ih volim uključujući i ovo😇😇
Sjajno!😘
Još jedna sjajna igra. uživao.
Zaista sam uživao igrati. Sjajna priča i lijepa grafika. Ponekad je lijepo igrati igru, a da se ne brinete o previše stvari za lovom. Pronalaženje maski bila je savršena količina za ovu igru. 👍
Svidjelo mi se
Sviđa mi se
Svidjela mi se igra u cjelini. Nije mi se svidjelo .. HOG-ovi su bili ok... popis je ipak bio tako malim slovima!!!
Od Sunward Games. Upravo sam završio vrlo kratko besplatno poglavlje. Izvrsna grafika. Zamamne priče i lijep glas. Dobre kontrole.
vrlo kratka staza. ali izgleda tako.
nisam siguran za ostatak igre, ali cijeli demo od 7 minuta (wow kratko) bio je dobar
Skužio sam što ide po zlu, možete preuzeti artifex mundi igre na bilo koji android uređaj, ali kada ga platite, vezana je za jedan uređaj za igranje. Ne možete ga reproducirati na drugom uređaju. Instalirao sam novu igru artifex mundi na svoj asus chromebook flip i radi dobro. Samo chromebookovi u posljednje 2 godine u potpunosti podržavaju Android aplikacije. Vaše igre rade dobro na mom Chromebooku. Ura! Volim tvoje igre. Nastavite ih praviti! Hvala!
Volim zagonetke. Prije se nisam mogao zasititi.
The Myth Seekers 2: The Sunken City Pustolovske igre zgvxUživam u igri, volim boju komada koje morate pronaći, mogu provesti sate igrajući je
Uživao sam u igri.. tragove je bilo teško shvatiti.
dobri tragovi igre su spori
Zabava, ovisnost, zabava!
Izvrsno do sada
jako interesna i dobra igrica
postoji li besplatna puna verzija? želio bih igrati igru od vas bez plaćanja
Super! Hvala ti! Bog blagoslovio!
Za sada uživam, dosta je kao i ostali.
Zabavno...ali malo kratko
Nije besplatna igra. Često se ruši. Još jedna beskorisna igra za hvatanje novca.
Dobro do sada.
The Myth Seekers 2: The Sunken City Pustolovske igre zgvxVolio bih da nam možete dati neke besplatne igre za igranje jer one nisu dostupne u mojoj zemlji i ne možemo kupiti online. opcija ne postoji. tks,
Živim avanture sa skrivenim predmetima i ova je dobra.
Užasno. Samo..užasno
Zaista lijepa i dosta duga. ponekad provodi nekoliko minuta samo gledajući lokacije - nevjerojatne boje i toliko detalja. radiš ovo jako dobro. Volio bih da ima više interaktivnih igara, gdje trebate pronaći i koristiti predmete jedan po jedan, umjesto primitivnih HOG-ova, ali jako mi je drago da postoji zamjena - igra s dvije karte.
Do sada je stvarno privukao moju pažnju. Mali kreker igre nije želio da se završi. Pazit ću na TMS 3, nadam se da je u pripremi.
super igra, samo tako nastavi